Gedik Üniversitesi Gedik Üniversitesi

İstanbul Gedik Üniversitesi

Akademik Bilgi Sistemi - ABİS

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi Gıda Kimyası

Çalışma Bilgileri

Departman Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Unvan Doktor Öğretim Üyesi (Dr. Öğr. Üyesi)

İletişim

E-posta baris.yalinkilic@gedik.edu.tr
Telefon 444 5 438
Dahili 1226
Lokasyon Kartal Yerleşkesi

Sürdürülebilirlik

Akademik Görevler

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS - CSIC DEPARTAMENTO DE CIENCIA DE ALIMENTOS
2013-2013

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2020

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2007-2014

YARDIMCI DOÇENT

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2015

Öğrenim Bilgisi

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2020-2021

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Doktora
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
2009-2014

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yüksek Lisans
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
2007-2009

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Lisans
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
2003-2007