Bildiriler

The Effect of Different Marinating Treatments on The Instrumental Textural Properties of the Steaks Cooked With The Sous Vide Method
GANUD-3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
The use of orange fiber in sucuk production
1st International Congress on Food Technology
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
The effects of different animal fats on sensorial properties of kavurma- a Turkish meat product
4th International Congress on Food and Nutrition
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Determination of volatile compounds of sucuk with different fat and orange fiber levels
EUROFOODCHEM XVII
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Nutraceutical Properties of Functional Starter Cultures
3rd International Congress on Food and Nutrition
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi
Traditional foods from Adriatic to Caucasus
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
The effects of sodium potassium calcium and magnesium chloride salts on the physico chemical microbiological and sensory properties of pastırma
2nd Congress on Food Structure & Design
İngilizce
Sözlü Bildiri
The use of honey as a functional ingredient in bakery products
13th Asian Apicultural Association ConferenceApril
SUUDİ ARABİSTAN
İngilizce
Sözlü Bildiri
Effects of the type and concentration of honey on the pastingproperties of gluten free flours and texture profiles of its gels
13th Asian Apicultural Association Conference
SUUDİ ARABİSTAN
İngilizce
Sözlü Bildiri
The effects of different chloride salts on lipolytic and proteolytic properties of traditionally produced pastırma
2nd Congress on Food Structure & Design
İngilizce
Yayımlanmış
Poster
Quality of honey Affecting factors
13th Asian Apicultural Association Conference
SUUDİ ARABİSTAN
İngilizce
Yayımlanmış
Poster
Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCl MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
İngilizce
Yayımlanmış
Poster
Effect of Modified Atmosphere Packaging on Color and Sensory Properties of Pastırma Produced with Different Chloride Salts
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
İngilizce
Yayımlanmış
Poster
The Effects of Low Sodium Mixtures of Salts on MicrobiologicalProperties of Pastırma During Storage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Diyabetik Çilek Reçeli Üretiminde Keçiboynuzu Unu, Stevya ve Tarçın Kullanımının Ürünün Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmamış
Özet bildiri
Düşük Protein İçerikli Diyetle Beslenen Bireylerin Yemek Hazırlama Süreçlerinde Yaşadıkları Sorunlar: Gastronomi Bağlamında Nitel Bir Araştırma
I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Farklı Marinasyon Uygulamalarının Sous-Vide Tekniği ile Pişirilen Bifteklerin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
I. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Pastırma Üretiminde KCl, CaCl2 ve MgCl2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları
9. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H Aktivitelerine Etkileri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Farklı nitrat seviyelerinin pastırmanın bazı kalitatif özelliklerine etkileri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Et Endüstrisinde İnovasyon
III. Et Ürünleri Çalıştayı
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Farklı oranlarda portakal lifi ve kuyruk yağı kullanımının sucuğun tekstürel özellikleri üzerine etkileri
I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Cağ Kebabı
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
3. Gıda Güvenliği Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Vakum Ambalajlanmış Taze Etlerde Clostridiumestertheticum’un Kontrolü
3. Gıda Güvenliği Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Farklı hayvansal yağlar kullanılarak üretilen kavurmaların yağ asidi kompozisyonu
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Pastırmada Koagülaz Negatif Stafilokoklar ve Fonksiyonları
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Gıda Sanayinin Teknolojik Analizi
Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Fonksiyonel Et Starter Kültürleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşiklerin Kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri