Tez Danışmanlığı

KILIF KALİBRASYONUNUN TÜTSÜLENMİŞ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yüksek Lisans / Yazar: BURAK KAYAR
Türkiye
2024
PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILARAK ÜRETİLEN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİK PROFİLİ VE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİ
Yüksek Lisans / Yazar: İREM ECE KAYAR
Türkiye
2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR VE SAĞLIKLI BESLENME DAVRANIŞLARININ İNCELENMESİ
Yüksek Lisans / Yazar: BÜŞRA TUNALI CANBAY
Türkiye
2024
Diyabet hastalarının yüksek şeker içerikli ve diyabetik kahvaltılık ürün tüketimlerinin incelenmesi ve düşük şeker içerikli çilek reçeli üretimi
Yüksek Lisans / Yazar: ELİS ERCAN
Türkiye
2022
Farklı marinasyon uygulamalarının sous vide tekniği ile pişirilen bifteklerin tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yüksek Lisans / Yazar: SELİM UZUN
Türkiye
2022
Düşük protein içerikli yiyecek hazırlama sürecinde ebeveynlerin yaşadıkları sorunlar: Gastronomi bağlamında nitel bir araştırma
Yüksek Lisans / Yazar: MUSTAFA EMRAH FANDAKLI
Türkiye
2022