Tez Danışmanlığı

HAZIR YEMEK FABRİKALARINDAKİ GIDA ATIKLARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: BİR HAZIR YEMEK FİRMASI ÖRNEĞİ
Yüksek Lisans / Yazar: AYSUN ASLAN
Türkiye
2025
Kılıf kalibrasyonunun tütsülenmiş ısıl işlem görmüş sucuğun bazı kalitatif özelliklerine etkisi
Yüksek Lisans / Yazar: BURAK KAYAR
Türkiye
2024
Probiyotik kültür kullanılarak üretilen sucuğun uçucu bileşik profili ve diğer bazı kalitatif özellikleri
Yüksek Lisans / Yazar: İREM ECE KAYAR
Türkiye
2024
Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerinin sürdürülebilir ve sağlıklı beslenme davranışlarının incelenmesi
Yüksek Lisans / Yazar: BÜŞRA TUNALI CANBAY
Türkiye
2024
Diyabet hastalarının yüksek şeker içerikli ve diyabetik kahvaltılık ürün tüketimlerinin incelenmesi ve düşük şeker içerikli çilek reçeli üretimi
Yüksek Lisans / Yazar: ELİS ERCAN
Türkiye
2022
Farklı marinasyon uygulamalarının sous vide tekniği ile pişirilen bifteklerin tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yüksek Lisans / Yazar: SELİM UZUN
Türkiye
2022
Düşük protein içerikli yiyecek hazırlama sürecinde ebeveynlerin yaşadıkları sorunlar: Gastronomi bağlamında nitel bir araştırma
Yüksek Lisans / Yazar: MUSTAFA EMRAH FANDAKLI
Türkiye
2022