İstanbul Gedik Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi - ABİS
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası
Çalışma Bilgileri
Departman | Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
---|---|
Unvan | Doktor Öğretim Üyesi (Dr. Öğr. Üyesi) |
İletişim
E-posta | baris.yalinkilic@gedik.edu.tr |
---|---|
Telefon | 444 5 438 |
Dahili | 1226 |
Lokasyon | Kartal Yerleşkesi |
Akademik Görevler
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS - CSIC
DEPARTAMENTO DE CIENCIA DE ALIMENTOS
2013-2013
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2020
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2007-2014
YARDIMCI DOÇENT
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2015
Öğrenim Bilgisi
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2020-2021
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Doktora
ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
2009-2014
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans
ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
2007-2009
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Lisans
ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
2003-2007