Projeler

Kılıf Kalibrasyonunun Tütsülenmiş Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisi
2024-07-03 14:51:08
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretine Sucuğun Uçucu Bişelik Profili ve Diğer Bazı Kalitatif Özellikleri
2024-07-03 14:49:31
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanım İmkânlarının Araştırılması
2024-06-06 16:23:39
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
ICMPD/2022/ENHANCER-353-1222443 Marifet Mutfağı
2024-04-01 11:03:11
Avrupa Birliği
Tamamlandı
Farklı Nitrat ve Nitrit Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkileri
2021-08-19 15:39:48
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Düşük Sodyum İçerikli Tuz karışımlarının Pastırmanın Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
2021-08-02 21:27:10
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
Farklı Tuz Karışımları Kullanılarak Geleneksel Yöntemle Üretilen Pastırmaların Biyokimyasal ve Diğer Kalitatif Özellikleri
2021-08-02 21:25:32
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Et Teknolojisi Teknik Altyapı Güçlendirme Projesi
2021-08-02 21:25:24
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı