Projeler
ICMPD/2022/ENHANCER-353-1222443 Marifet Mutfağı
2025-06-23 10:46:15
Avrupa Birliği
Tamamlandı
Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretine Sucuğun Uçucu Bişelik Profili ve Diğer Bazı
Kalitatif Özellikleri
2025-06-18 10:48:46
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Kılıf Kalibrasyonunun Tütsülenmiş Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisi
2025-06-18 10:48:39
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanım İmkânlarının Araştırılması
2024-06-06 16:23:39
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Farklı Nitrat ve Nitrit Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkileri
2021-08-19 15:39:48
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Düşük Sodyum İçerikli Tuz karışımlarının Pastırmanın Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
2021-08-02 21:27:10
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
Farklı Tuz Karışımları Kullanılarak Geleneksel Yöntemle Üretilen Pastırmaların Biyokimyasal ve Diğer Kalitatif Özellikleri
2021-08-02 21:25:32
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Et Teknolojisi Teknik Altyapı Güçlendirme Projesi
2021-08-02 21:25:24
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı