Kitaplar
Gastronomi Tarihi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Sofra Adabı ve Servis Kurallarının Tarihi Gelişimi
2023
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
DETAY YAYINCILIK
Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Türk Mutfağı,Türk Mutfağı Meze Kültürü
Türk Mutfağında Salata, Meze, Sarma ve Dolmalar
2025
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi ,Türk Mutfak Kültürü
Türk Mutfağında Çorbalar
2025
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
GG1 Gastrogüncel Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi Turizmi
2023
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Sağlık, Emniyet, Güvenlik
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm >iş sağlığı ve güvenliği
Çalışan Beslenmesi
2021
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Nobel Yayıncılık