İstanbul Gedik Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi - ABİS
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Sürdürülebilir Turizm
Çalışma Bilgileri
Departman | Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
---|---|
Unvan | Öğretim Görevlisi (Öğr. Gör.) |
İletişim
E-posta | busra.dikencolak@gedik.edu.tr |
---|---|
Lokasyon | Kartal Yerleşkesi |
Akademik Görevler
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2024
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2019-2024
Öğrenim Bilgisi
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
2016-2018
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
HUKUK BÖLÜMÜ
ADALET PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2014-2017
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Lisans
GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ PR.
2012-2016
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Doktora
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
2023
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Lisans
AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ
SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2020