Gedik Üniversitesi Gedik Üniversitesi

İstanbul Gedik Üniversitesi

Akademik Bilgi Sistemi - ABİS

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları Turizm İşletmeciliği Sürdürülebilir Turizm

Çalışma Bilgileri

Departman Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Unvan Öğretim Görevlisi (Öğr. Gör.)

İletişim

E-posta busra.dikencolak@gedik.edu.tr
Lokasyon Kartal Yerleşkesi

Sürdürülebilirlik

Akademik Görevler

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2024

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2019-2024

Öğrenim Bilgisi

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Yüksek Lisans
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
2016-2018

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ HUKUK BÖLÜMÜ ADALET PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2014-2017

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Lisans
GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ PR.
2012-2016

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

Doktora
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
2023

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Lisans
AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2020