Dersler

Profesyonel Mutfak Uygulamaları-2

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Lisans

Türk Mutfağı-1

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Lisans

Restoran Tasarımı ve Yönetimi

2023-2024
Türkçe
2 Saat
Lisans

Mutfak Matematiği ve Terminolojisi

2023-2024
Türkçe
2 Saat
Lisans

Baharat Kültürü

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Lisans

Gıda Hijyen ve Sanitasyonu

2023-2024
Türkçe
2 Saat
Lisans

Türk mutfağı

2023-2024
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Mutfak Uygulamaları 2

2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Türk Mutfağı

2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Servis ve Sunum Teknikleri

2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Mutfak Kültür ve Tarihi

2019-2020
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Organizasyonu

2019-2020
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Uygulamaları 1

2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans

İçecek Bilimi

2019-2020
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Uygulamaları 1

2021-2022
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Soğuk Mutfak

2020-2021
Türkçe
4 Saat
Lisans

Soğuk Mutfak

2020-2021
Türkçe
4 Saat
Önlisans

İçecek Bilimi

2020-2021
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Organizasyonu

2020-2021
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Kültür ve Tarihi

2020-2021
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Türk Mutfağı

2020-2021
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Ekmek ve Unlu Gıda Üretim Teknikleri

2020-2021
Türkçe
4 Saat
Önlisans

İçecek Bilimi

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Organizasyonu

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

2024-2025
Türkçe
3 Saat
Lisans

Soğuk Mutfak

2021-2022
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Ekmek ve Unlu Gıda Üretim Teknikleri

2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Profesyonel Mutfak Uygulamaları-I

2024-2025
Türkçe
3 Saat
Lisans

Türk Mutfağı-II

2024-2025
Türkçe
3 Saat
Lisans

Soğuk Mutfak

2023-2024
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Mutfak Kültür ve Tarihi

2023-2024
Türkçe
2 Saat
Önlisans

İçecek Bilimi

2023-2024
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Servis ve Sunum Teknikleri

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri-2

2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans

İçeceklere Giriş

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Lisans

Mutfak Organizasyonu

2022-2023
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Beslenmenin Temel İlkeleri

2022-2023
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri-1

2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Hastalıklarda Diyet ve Beslenme

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Yiyecek İçecek Yönetimi

2024-2025
Türkçe
3 Saat
Lisans

Ekmek ve Unlu Gıda Üretim Teknikleri

2021-2022
Türkçe
4 Saat
Önlisans

İşletmedeki Mesleki Eğitim

2021-2022
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri-2

2021-2022
Türkçe
4 Saat
Önlisans