Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat Öğrenim Adı
2023-2024 Türk mutfağı Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 Mutfak Uygulamaları 2 Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 Türk Mutfağı Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 Servis ve Sunum Teknikleri Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 Mutfak Kültür ve Tarihi Türkçe 2 Önlisans
2019-2020 Mutfak Organizasyonu Türkçe 2 Önlisans
2019-2020 Mutfak Uygulamaları 1 Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 İçecek Bilimi Türkçe 2 Önlisans
2020-2021 Türk Mutfağı Türkçe 4 Önlisans
2021-2022 Mutfak Organizasyonu Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 İçecek Bilimi Türkçe 2 Önlisans
2020-2021 Ekmek ve Unlu Gıda Üretim Teknikleri Türkçe 4 Önlisans
2020-2021 Soğuk Mutfak Türkçe 4 Önlisans
2020-2021 Mutfak Kültür ve Tarihi Türkçe 2 Önlisans
2020-2021 Mutfak Organizasyonu Türkçe 2 Önlisans
2020-2021 İçecek Bilimi Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 Soğuk Mutfak Türkçe 4 Önlisans
2020-2021 Soğuk Mutfak Türkçe 4 Lisans
2021-2022 Mutfak Uygulamaları 1 Türkçe 4 Önlisans
2023-2024 Baharat Kültürü Türkçe 2 Lisans
2021-2022 İçeceklere Giriş Türkçe 2 Lisans
2023-2024 Servis ve Sunum Teknikleri Türkçe 3 Önlisans
2023-2024 Mutfak Matematiği ve Terminolojisi Türkçe 2 Lisans
2023-2024 Restoran Tasarımı ve Yönetimi Türkçe 2 Lisans
2023-2024 Türk Mutfağı-1 Türkçe 6 Lisans
2023-2024 Profesyonel Mutfak Uygulamaları-2 Türkçe 9 Lisans
2023-2024 Soğuk Mutfak Türkçe 4 Önlisans
2023-2024 Mutfak Kültür ve Tarihi Türkçe 2 Önlisans
2023-2024 İçecek Bilimi Türkçe 2 Önlisans
2022-2023 Ekmek ve Unlu Gıda Üretim Teknikleri Türkçe 4 Önlisans
2023-2024 Gıda Hijyen ve Sanitasyonu Türkçe 2 Lisans
2022-2023 Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri-2 Türkçe 4 Önlisans
2022-2023 Mutfak Organizasyonu Türkçe 2 Önlisans
2022-2023 Beslenmenin Temel İlkeleri Türkçe 2 Önlisans
2022-2023 Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri-1 Türkçe 4 Önlisans
2021-2022 Hastalıklarda Diyet ve Beslenme Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri-2 Türkçe 4 Önlisans
2021-2022 Ekmek ve Unlu Gıda Üretim Teknikleri Türkçe 4 Önlisans
2021-2022 İşletmedeki Mesleki Eğitim Türkçe 4 Önlisans