İstanbul Gedik Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi - ABİS
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi
Çalışma Bilgileri
Departman | Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
---|---|
Unvan | Araştırma Görevlisi (Arş. Gör.) |
İletişim
E-posta | seray.evren@gedik.edu.tr |
---|---|
Telefon | 444 5 438 |
Dahili | 1207 |
Lokasyon | Kartal Yerleşkesi |
Akademik Görevler
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2021
Öğrenim Bilgisi
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
2023-2023
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
2020-2023
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ
Lisans
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (TAM BURSLU)
2014-2018
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Doktora
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
2023