Bildiriler

KÜLTÜREL MİRASIN AKTARILMASINDA YÖRESEL MUTFAKLARIN ROLÜ
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmamış
Tam metin bildiri
Sinop İlinde Keşkek Kültürü ve Üretimi Üzerine Ürün Geliştirme Çalışması
Sinop Lezzetleri Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmamış
Tam metin bildiri
Balıkesir İlinin Gastronomi Turizmi Gelişmişlik Göstergeleri Açısından İncelenmesi
V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmamış
Özet bildiri
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Tanıtımında Dijital Pazarlama İletişiminin Kullanılması: Balıkesir Zeytinyağları Örneği
IV. National / I. International Balıkesir Turizm Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Kabul Edildi
Özet bildiri
Analysis of Reviews of Michelin Star Fine Dining Restaurants in TripAdvisor in Terms of Sustainability of Quality: The Case of Turkiye
4. Conference on Manging Tourism Across Continents-MTCON23
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmamış
Özet bildiri
Incorporating Culinary Intangible Cultural Heritage in Tourism Marketing Strategy
The 5th Conference on Managing Tourism Across Continents
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmamış
Tam metin bildiri
Starting Route: Istanbul Street Food
The 5th Conference on Managing Tourism Across Continents
TÜRKİYE
İngilizce
Kabul Edildi
Özet bildiri
Gastronomy and Culinary Arts Students' Perceptions of “Robot Chef” In Terms of Digitalization in Gastronomy
VII. International West Asia Congress of Tourism Research
MAKEDONYA
İngilizce
Yayımlanmamış
Özet bildiri
ANALYSIS OF CUSTOMER REVIEWS TOWARDS KOREAN RESTAURANT EXPERIENCE: THE CASE OF ZOMATO ISTANBUL
VI. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH
GÜRCİSTAN
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri