Gedik Üniversitesi Gedik Üniversitesi

İstanbul Gedik Üniversitesi

Akademik Bilgi Sistemi - ABİS

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi

Çalışma Bilgileri

Departman Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Unvan Araştırma Görevlisi (Arş. Gör.)

İletişim

E-posta seray.evren@gedik.edu.tr
Telefon 444 5 438
Dahili 1207
Lokasyon Kartal Yerleşkesi

Sürdürülebilirlik

Akademik Görevler

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2021

Öğrenim Bilgisi

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

Yüksek Lisans
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
2023-2023

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Yüksek Lisans
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)
2020-2023

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ

Lisans
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (TAM BURSLU)
2014-2018

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

Doktora
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR)
2023