Gedik Üniversitesi Gedik Üniversitesi

İstanbul Gedik Üniversitesi

Akademik Bilgi Sistemi - ABİS

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. /

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Otel İşletmeciliği Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Çalışma Bilgileri

Departman Aşçılık
Unvan Öğretim Görevlisi (Öğr. Gör.)

İletişim

E-posta huriye.zafera@gedik.edu.tr
Telefon 444 5 438
Dahili 2113
Lokasyon Pendik Yerleşkesi

Sürdürülebilirlik

Akademik Görevler

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

GEDİK ÜNİVERSİTESİ GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2021

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ NİŞANTAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2018-2021

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2017-2018

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

OKAN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
2017-2017

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

OKAN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
2016-2017

Öğrenim Bilgisi

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2017-2019

OKAN ÜNİVERSİTESİ

Yüksek Lisans
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ (YL) (TEZLİ)
2015-2019

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Lisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2011-2015

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ EV İDARESİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)
1993-1995

EGE ÜNİVERSİTESİ

Önlisans
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
1989-1991