İstanbul Gedik Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi - ABİS
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. /
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Otel İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Çalışma Bilgileri
Departman | Aşçılık |
---|---|
Unvan | Öğretim Görevlisi (Öğr. Gör.) |
İletişim
E-posta | huriye.zafera@gedik.edu.tr |
---|---|
Telefon | 444 5 438 |
Dahili | 2113 |
Lokasyon | Pendik Yerleşkesi |
Akademik Görevler
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
GEDİK ÜNİVERSİTESİ
GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2021
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
2018-2021
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2017-2018
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
OKAN ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
2017-2017
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
OKAN ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
GASTRONOMİ BÖLÜMÜ
2016-2017
Öğrenim Bilgisi
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2017-2019
OKAN ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
GASTRONOMİ (YL) (TEZLİ)
2015-2019
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Lisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ
İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2011-2015
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ
EV İDARESİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)
1993-1995
EGE ÜNİVERSİTESİ
Önlisans
ZİRAAT FAKÜLTESİ
SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
1989-1991