Dersler
Türk Mutfağı 1
2020-2021
Türkçe
8 Saat
Lisans
Ulusal Mutfaklar
2018-2019
Türkçe
24 Saat
Önlisans
Peynir Teknolojisi
2017-2018
Türkçe
4 Saat
Lisans
Yönetim Organizasyon
2018-2019
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Soğuk Yiyeceklerin Hazırlanması
2020-2021
Türkçe
8 Saat
Önlisans
Yöresel Mutfak
2020-2021
Türkçe
8 Saat
Önlisans
Ekmek Üretimi ve Fırıncılık
2020-2021
Türkçe
8 Saat
Lisans
Gida teknolojisi
2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Gastronomi Turizm
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Servis ve Sunum Teknikleri
2017-2018
Türkçe
4 Saat
Lisans
Beslenmenin Temel İlkeleri
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
GASTRONOMI TURIZMI
2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans
BESLENMETEMEL İLKELERI
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Uluslararası Mutfaklar 2
2022-2023
Türkçe
8 Saat
Lisans
Uluslararası Mutfaklar 1
2021-2022
Türkçe
6 Saat
Lisans
Ekmek ve Unlu Mamüller
2021-2022
Türkçe
6 Saat
Lisans
Su Ürünleri Pişirme Teknolojisi
2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans
TURKMUTFAGI-I
2023-2024
Türkçe
8 Saat
Önlisans
TURKMUTFAGI-II
2023-2024
Türkçe
8 Saat
Önlisans
DUNYA MUTFAGI -I
2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans
SUÜRUNLERI TEKNOLOJISI -II
2023-2024
Türkçe
4 Saat
Önlisans
SOGUK MUTFAK
2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans
GIDA TEKNOLOJİSİ
2022-2023
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Türk Mutfağı 2
2021-2022
Türkçe
8 Saat
Önlisans