Dersler

Türk Mutfağı 1

2020-2021
Türkçe
8 Saat
Lisans

Ulusal Mutfaklar

2018-2019
Türkçe
24 Saat
Önlisans

Peynir Teknolojisi

2017-2018
Türkçe
4 Saat
Lisans

Yönetim Organizasyon

2018-2019
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Soğuk Yiyeceklerin Hazırlanması

2020-2021
Türkçe
8 Saat
Önlisans

Yöresel Mutfak

2020-2021
Türkçe
8 Saat
Önlisans

Ekmek Üretimi ve Fırıncılık

2020-2021
Türkçe
8 Saat
Lisans

Gida teknolojisi

2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Gastronomi Turizm

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Servis ve Sunum Teknikleri

2017-2018
Türkçe
4 Saat
Lisans

Beslenmenin Temel İlkeleri

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

GASTRONOMI TURIZMI

2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans

BESLENMETEMEL İLKELERI

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Uluslararası Mutfaklar 2

2022-2023
Türkçe
8 Saat
Lisans

Uluslararası Mutfaklar 1

2021-2022
Türkçe
6 Saat
Lisans

Ekmek ve Unlu Mamüller

2021-2022
Türkçe
6 Saat
Lisans

Su Ürünleri Pişirme Teknolojisi

2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans

TURKMUTFAGI-I

2023-2024
Türkçe
8 Saat
Önlisans

TURKMUTFAGI-II

2023-2024
Türkçe
8 Saat
Önlisans

DUNYA MUTFAGI -I

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans

SUÜRUNLERI TEKNOLOJISI -II

2023-2024
Türkçe
4 Saat
Önlisans

SOGUK MUTFAK

2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans

GIDA TEKNOLOJİSİ

2022-2023
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Türk Mutfağı 2

2021-2022
Türkçe
8 Saat
Önlisans