Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat Öğrenim Adı
2020-2021 Türk Mutfağı 1 Türkçe 8 Lisans
2018-2019 Ulusal Mutfaklar Türkçe 24 Önlisans
2017-2018 Peynir Teknolojisi Türkçe 4 Lisans
2018-2019 Yönetim Organizasyon Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 Soğuk Yiyeceklerin Hazırlanması Türkçe 8 Önlisans
2020-2021 Yöresel Mutfak Türkçe 8 Önlisans
2020-2021 Ekmek Üretimi ve Fırıncılık Türkçe 8 Lisans
2021-2022 Gida teknolojisi Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 Gastronomi Turizm Türkçe 3 Önlisans
2017-2018 Servis ve Sunum Teknikleri Türkçe 4 Lisans
2020-2021 Beslenmenin Temel İlkeleri Türkçe 3 Önlisans
2019-2020 GASTRONOMI TURIZMI Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 BESLENMETEMEL İLKELERI Türkçe 3 Önlisans
2022-2023 Uluslararası Mutfaklar 2 Türkçe 8 Lisans
2021-2022 Uluslararası Mutfaklar 1 Türkçe 6 Lisans
2021-2022 Ekmek ve Unlu Mamüller Türkçe 6 Lisans
2022-2023 Su Ürünleri Pişirme Teknolojisi Türkçe 4 Önlisans
2023-2024 TURKMUTFAGI-I Türkçe 8 Önlisans
2023-2024 TURKMUTFAGI-II Türkçe 8 Önlisans
2023-2024 DUNYA MUTFAGI -I Türkçe 3 Önlisans
2023-2024 SUÜRUNLERI TEKNOLOJISI -II Türkçe 4 Önlisans
2022-2023 SOGUK MUTFAK Türkçe 4 Önlisans
2022-2023 GIDA TEKNOLOJİSİ Türkçe 3 Önlisans
2021-2022 Türk Mutfağı 2 Türkçe 8 Önlisans