Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat Öğrenim Adı
2023-2024 Yüksek Lisans Tezi II Türkçe 3 Yüksek Lisans
2021-2022 Bitirme Projesi Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Seminer Türkçe 1 Yüksek Lisans
2022-2023 Tüketici Davranışı Türkçe 3 Yüksek Lisans
2022-2023 Gıda Tedarik Zinciri Yönetimi Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Zeytin ve Zeytinyağı Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Gıda ve Sürdürülebilirlik Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Gastronomiye Giriş Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Gastronomide Alan Araştırmaları Türkçe 3 Yüksek Lisans
2022-2023 Dönem Projesi Türkçe 3 Yüksek Lisans
2021-2022 Gastronomide Yeni Eğilimler Türkçe 3 Yüksek Lisans
2021-2022 Gastronomide Alan Araştırmaları Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Gastronomide Yeni Eğilimler Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Menü Planlama Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Gıda ve Sürdürülebilirlik Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Zeytin ve Zeytinyağı Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Gıda Tedarik Zinciri Yönetimi Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Gastronomide Yeni Eğilimler Türkçe 3 Yüksek Lisans
2022-2023 Bitirme Projesi Türkçe 3 Lisans
2023-2024 İşletmede Mesleki Eğitim Türkçe 1 Lisans
2023-2024 Yüksek Lisans Tezi I Türkçe 3 Yüksek Lisans
2023-2024 Seminer Türkçe 1 Yüksek Lisans
2023-2024 Menü Planlama Türkçe 3 Lisans
2023-2024 Gastronomide Yeni Eğilimler Türkçe 3 Yüksek Lisans
2023-2024 Gastronomide Alan Araştırmaları Türkçe 2 Lisans
2023-2024 Bitirme Projesi Türkçe 3 Lisans
2023-2024 Gastronomide Yeni Eğilimler Türkçe 2 Lisans
2023-2024 Ders Dışı Etkinlik Türkçe 0 Lisans
2023-2024 Gastronomide Alan Araştırmaları Türkçe 3 Yüksek Lisans
2022-2023 Gastronomide Alan Araştırmaları Türkçe 3 Lisans
2023-2024 Tüketici Davranışı Türkçe 3 Yüksek Lisans
2023-2024 Gıda Tedarik Zinciri Yönetimi Türkçe 3 Lisans
2023-2024 Gıda ve Sürdürülebilirlik Türkçe 3 Lisans
2023-2024 Gastronomiye Giriş Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Gastronomide Alan Araştırmaları Türkçe 3 Yüksek Lisans
2022-2023 Menü Planlama Türkçe 3 Lisans
2022-2023 Gastronomide Yeni Eğilimler Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Yiyecek-İçecek Yönetimi Türkçe 3 Lisans