Bildiriler

Türk Mutfak Kültürüne İlişkin Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu
TÜRKİYE
Türkçe
Kabul Edildi
Özet bildiri
Unvelling the Interplay of Professional Self-Efficacy, Career Awareness, and Vocational Commitment among Gastronomy and Culinary Arts Students
International Tourism, Economy and Culture Congress
İngilizce
Starting Route: Istanbul Street Food
5th Conference on Managing Tourism Across Continents
İngilizce
Analysis of Customer Reviews Towards Korean Restaurant Experience: The Case of Zomato Istanbul
6th International West Asia Congress of Tourism Research
GÜRCİSTAN
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Kalitenin Sürdürülebilirliği Açısından TripAdvisor'daki Michelin Yıldızlı Fine Dining Restoranlara Ait Yorumların Analizi: Türkiye Örneği.
4th Managing Tourism Across Continents Conference
TÜRKİYE
Türkçe
Kabul Edildi
Özet bildiri
Gastronomy and Culinary Arts Students' Perceptions of “Robot Chef” in terms of Digitalization in Gastronomy
VII. International West Asia Congress of Tourism Research
MAKEDONYA
İngilizce
Kabul Edildi
Özet bildiri
Instagram’daki İzlenim Yönetim Stratejileri: MasterChef ve Şef Akademi Örneği
The Conference on Managing Tourism Across Continents
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Turizm Fakültelerinin Turizm Rehberliği Eğitimindeki Durumu: Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Değerlendirmeleri
13. Ulusal Turizm Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Örgütsel Yabancılaşma Üzerine Bir Alan Araştırması: İstanbul Atatürk Havalimanı Örneği
20. Ulusal Turizm Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Gastronomik Miras ve Sürdürülebilirlik: Eskişehir Örneği
I. Cittaslow Gökçeada Eko-Gastronomi Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri