Tez Danışmanlığı

İstanbul ilinde belirlenen pilot cafe-restoranlarda "sous vide (vakumla pişirme)" tekniği ile hazırlanan sığır eti ve tavuk eti tercihinde tüketici profillerinin belirlenmesi
Yüksek Lisans / Yazar: EMRE KAYA
Türkiye
2021
Ankara ilinin şarap turizmi potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik nitel bir araştırma
Yüksek Lisans / Yazar: KEREM BEYKOZ
Türkiye
2021
İSTANBUL İLİNDEKİ PASTANELERDE TÜKETİME SUNULAN GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN GLUTEN İÇERİKLERİNİN YASAL LİMİTLERE UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
Yüksek Lisans / Yazar: YELİZ MİRAL KAYA
Türkiye
2021
İstanbul ilinde tüketime sunulan işlenmiş deniz ürünlerinde Staphylococcus aureus varlığının araştırılması
Yüksek Lisans / Yazar: CANSU ZENGİN
Türkiye
2021
Toplu yemek üretimi yapan işletmelerin gıda güvenliği açısından Staphyloccoccus aureus yönünden araştırılması: İstanbul ili örneği
Yüksek Lisans / Yazar: BULUT AKDENİZ
Türkiye
2021