Gedik Üniversitesi Gedik Üniversitesi

İstanbul Gedik Üniversitesi

Akademik Bilgi Sistemi - ABİS

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Çalışma Bilgileri

Departman Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Unvan Doktor Öğretim Üyesi (Dr. Öğr. Üyesi)

İletişim

E-posta aysen.dincsoy@gedik.edu.tr
Telefon 444 5 438
Dahili 1169
Lokasyon Kartal Yerleşkesi

Akademik Görevler

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2021-2021

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019

Öğrenim Bilgisi

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

Yüksek Lisans
LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ENSTİTÜSÜ İŞLETME (YL) (TEZSİZ) (İNGİLİZCE)
2019-2021

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Doktora
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
2013-2018

Teagasc Food Reseach Center, Cork, İrlanda

Bütünleşik Doktora
2016-2017

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Lisans
VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNER PR.
2006-2012

Veterinaermedizinische Universitaet Wien

Lisans
2011-2011

Universita Degli Studi di Padova

Lisans
2009-2010

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2021