İstanbul Gedik Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi - ABİS
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Çalışma Bilgileri
Departman | Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
---|---|
Unvan | Doktor Öğretim Üyesi (Dr. Öğr. Üyesi) |
İletişim
E-posta | aysen.dincsoy@gedik.edu.tr |
---|---|
Telefon | 444 5 438 |
Dahili | 1169 |
Lokasyon | Kartal Yerleşkesi |
Akademik Görevler
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2021-2021
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019
Öğrenim Bilgisi
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
Yüksek Lisans
LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ENSTİTÜSÜ
İŞLETME (YL) (TEZSİZ) (İNGİLİZCE)
2019-2021
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Doktora
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
2013-2018
Teagasc Food Reseach Center, Cork, İrlanda
Bütünleşik DoktoraANKARA ÜNİVERSİTESİ
Lisans
VETERİNER FAKÜLTESİ
VETERİNER PR.
2006-2012
Veterinaermedizinische Universitaet Wien
LisansUniversita Degli Studi di Padova
LisansANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Önlisans
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
2021