Tez Danışmanlığı

Sürdürülebilir restoranlarda yöresel ürün kullanımı ve İstanbul mutfak kültürünün sürdürülebilirliği
Yüksek Lisans / Yazar: MERVE NUR KÖSELERDEN
Türkiye
2024
Kültür aktarımında yöresel mutfakların kullanımı: Zonguldak örneği
Yüksek Lisans / Yazar: ÖMER FARUK KAYIŞ
Türkiye
2024
Turistlerin gastronomi turizmi etkinliklerine katılım düzeyi: Türkiye UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Afyonkarahisar ve Gaziantep örneği
Yüksek Lisans / Yazar: SEDA İLHAN
Türkiye
2022
Fine dining restoranlarda Türk mutfağının yeri: İstanbul örneği
Yüksek Lisans / Yazar: SEÇİL TOP
Türkiye
2021
Yiyecek içecek işletmelerinde hizmet kalitesinin müşteri vatandaşlık davranışına etkisi: İstanbul örneği
Yüksek Lisans / Yazar: EDANUR KEFELİ
Türkiye
2020