Kitaplar

HAVACILIK İŞLETMELERİ (YÖNETİM VE ORGANİZASYON PERSPEKTİFİNDEN ARAŞTIRMALAR)
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Bilet Satış Acente ve İşletmeleri
2023
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Nobel Akademik Yayıncılık
Baharat, Otlar ve Soslar
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Anasonlu Baharat
2023
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turşu Suyu
2023
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Nobel Akademik Yayıncılık
Profesyonel Mutfaklar
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Profesyonel Mutfakların Mimarisi
2023
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Oğlak Yayınları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Şekerci Cafer Erol
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı+Elektronik
Detay Yayıncılık
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Ai Weiwei Sergisi
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı+Elektronik
Detay Yayıncılık
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Lucca
2019
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı+Elektronik
Detay Yayıncılık
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi
Instagram’daki İzlenim Yönetim Stratejileri: Masterchef Ve Şef Akademi Örneği
2022
Bilimsel Kitap
Türkçe
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
Elektronik
USF M3 Publishing
GASTRONOMİ VE MEDYA
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Gastronomi>Gastronomi
GASTRONOMİ VE RESİM SANATI
2022
Ders Kitabı
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Dom Perignon
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Fortified Wine
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Grappa
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Bardolino
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Demi Sec
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Chateau Lafite
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Caymus
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Brut
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Blush
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Beringer
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Barola
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği
Amorone
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
A'dan Z'ye Gastronomi Sözlüğü
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Bordeaux Şarabı
2020
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Turizm Ansiklopedisi TÜRKİYE Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması
Transit Bagaj
2019
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Turizm Ansiklopedisi TÜRKİYE Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması
Biletleme
2019
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Turizm Ansiklopedisi TÜRKİYE Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması
Bagaj
2019
Ansiklopedi Maddesi
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Marmara Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları
2021
Ders Kitabı
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı+Elektronik
Nobel Yayıncılık
Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler)
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Marmara Bölgesi'nin Yöresel Mutfak Kültürü
2021
Ders Kitabı
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Nobel Yayıncılık
Gastronomi Turizmi Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi
Gastronomi Turizminde Pazarlama Yaklaşımları
2021
Ders Kitabı
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yiyecek İçecek Bölümünün Organizasyon Yapısı
2020
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Nobel Akademik Yayıncılık
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE KALİTE YÖNETİM UYGULAMALARI Bütünsel Yaklaşım
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Kalite Yönetimi ve Performans İlişkisi
2020
Bilimsel Kitap
Türkçe
TÜRKİYE
Basılı
Detay Yayıncılık
Global Issues in Social Sciences - Different Perspectives – Multidisciplinary Approaches
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
The Impact of Personality Traits on Career Barriers: A Research on Vocational Students
2017
Bilimsel Kitap
İngilizce
ALMANYA
Basılı
Peter Lang