Projeler

Mutfakta Büyüyen Tatlar: Otizmli Çocuklarla Besin Seçiciliğini Azaltma Programı
4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı Proje Numarası 125B043
2025-06-20 09:41:57
TÜBİTAK PROJESİ
Devam Ediyor
Özel Çocuklarımızın Aileleriyle Sürdürülebilir ve Sağlıklı Beslenmeye Merhaba, Hareketsiz Yaşama Güle Güle
2025-05-20 12:25:13
TÜBİTAK PROJESİ
Beklemede
Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinde Bigoreksiya Nervoza Riski ile Diyetin Besin Ögesi Örüntü Profili Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2025-04-24 14:37:50
TÜBİTAK PROJESİ
Devam Ediyor
Üniversite Öğrencilerinde Vegan-Vejetaryen Beslenme ile İlgili Bilgi Düzeyi ve Tutumunun Diyetle İlişkili Karbon ve Su Ayak İzi Değerleri Üzerine Etkisi
2025-04-24 14:35:11
TÜBİTAK PROJESİ
Devam Ediyor
Üniversite Öğrencilerinde Mikrobiyota Üzerinde Etkili Besinlerin Tüketiminin Depresyon, Stres ve Dikkat Dağınıklığı Üzerine Etkisi
2025-04-24 14:30:35
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
Üniversite Öğrencilerinin Yeme Bozuklukları Hakkında Akranları Tarafından Bilinçlendirilmesi
2024-10-12 20:24:33
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
Elit Dayanıklılık Sporcularında Zirve Kardiyovasküler ve Hematolojik Adaptasyonları Sağlamak İçin Yapay Zeka Destekli Hipoksi Çadır Teknolojisinin Geliştirilmesi
2024-10-04 12:43:16
-Tübitak 1001
Beklemede
Üniversite Öğrencilerinde Medya Okuryazarlığı ve Besin Ögesi Örüntü Profili Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi"
2024-04-02 13:03:50
TÜBİTAK PROJESİ
Devam Ediyor
Üniversite Öğrencilerinde Sürdürülebilir Besin Tüketimi Davranışlarının Gıda Güvenliği Bilinç Düzeyi ile İlişkisinin Belirlenmesi
2024-04-02 13:00:24
TÜBİTAK PROJESİ
Devam Ediyor
Derin Öğrenme Algoritmalarını Kullanarak Gıdaların Besin Ögesi Değerlerinin Tahmini
2024-03-07 14:40:37
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı