Bildiriler

Sustainable Nutrition and Its Importance in Reaching Sustainable Development Goals
Third International Conference of Biological and Health Sciences
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
The Immune System: Role of Vitamin E
Third International Conference of Biological and Health Sciences
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Effects of Milk Fat and Carbohydrate Composition on Nutrition and Health
Third International Conference of Biological and Health Sciences
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Fermentation in Food Technology and Health
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III
İngilizce
Kabul Edildi
Özet bildiri
Evidence-Based Rehabilitation Methods and Nutritional Approaches Against Food Addiction
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-III
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
A New Approach to Osteoporosis: Gut Microbiota
SECOND INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Ginger as a Functional Food and Its Effects on Obesity
SECOND INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Turmeric and Its Effects on Health
SECOND INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Sporcularda Müsabaka Sırası ve Sonrası Beslenme
4. Uluslararası Herkes İçin Spor Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
A Vitamini ve Bağışıklık Sistemi: Covid-19’da Güncel Yaklaşım
IV. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Rehabilitation and Nutrition After Covid-19 Infection
IV. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri
Amigdalin ve Kanser Üzerine Etkileri
5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Minerallerin Kardiyovasküler Hastalıklarla İlişkisi
5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
C Vitamini ve Bağışıklık Sistemi ile İlişkisi
5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Yumurtanın Sağlık Üzerine Faydaları
5. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Kalp Damar Hastalıklarında Yumurta Dost mu, Düşman mı?
5. Uluslararası Sağlıklı Yaşam Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Effects of Mediterranean Diet on Microbiota
International Congress on Biological and Health Sciences
TÜRKİYE
İngilizce
Yayımlanmış
Özet bildiri
Sürdürülebilir ve Sağlıklı: Akdeniz Diyetinin Sırları
5. Uluslararası Sağlıklı Yaşam Kongresi
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Tam metin bildiri
Güncel Verilerle Vücut Geliştirme Sporcularında Beslenme
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi 7. Bilim Günleri
TÜRKİYE
Türkçe
Yayımlanmış
Özet bildiri