2022-2023 |
Türk Mutfağı- II |
Türkçe |
4 |
Önlisans |
2018-2019 |
Yemek PişirmeTeknikleri |
Türkçe |
4 |
Önlisans |
2020-2021 |
Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2018-2019 |
Soğuk Mutfak |
Türkçe |
4 |
Önlisans |
2018-2019 |
Mutfak Matematiği |
Türkçe |
3 |
Lisans |
2019-2020 |
Genel Mutfak Bilgisi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2019-2020 |
Mutfak Çeşitleri |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2019-2020 |
Yöresel Mutfak |
Türkçe |
4 |
Önlisans |
2019-2020 |
Tatlı ve Pastaların Hazırlanması |
Türkçe |
4 |
Önlisans |
2019-2020 |
Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2019-2020 |
Mutfak Matematiği |
Türkçe |
3 |
Lisans |
2020-2021 |
Genel Mutfak Bilgisi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2020-2021 |
Gastronomiye Giriş |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2020-2021 |
Mutfak Çeşitleri |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2020-2021 |
Sofrada Görgü Kuralları |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2020-2021 |
Menü Planlama Ve Maliyet Analizi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2020-2021 |
Yiyecek İçecek Servisi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2023-2024 |
Türk Mutfağı- I |
Türkçe |
4 |
Önlisans |
2020-2021 |
Mutfak Matematiği |
Türkçe |
3 |
Lisans |
2021-2022 |
Gastronomiye Giriş |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2021-2022 |
Gıda Hijyeni Ve Güvenliği |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2021-2022 |
Mutfak Planlama Ve Organizasyonu |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2021-2022 |
İçecekler Ve Özellikleri |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2021-2022 |
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2021-2022 |
Menü Planlama Ve Maliyet Analizi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2021-2022 |
Servis Ve Görgü Kuralları |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2021-2022 |
Gıda Coğrafyası |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2021-2022 |
Endüstriyel Mutfak Ve Toplu Yemek Üretimi |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2023-2024 |
Gıda Coğrafyası |
Türkçe |
2 |
Önlisans |
2023-2024 |
Menü Planlama ve Maliyet Analizi |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2023-2024 |
İçecekler ve Özellikleri |
Türkçe |
3 |
Önlisans |
2018-2019 |
Beslenmenin Temel İlkeleri |
Türkçe |
3 |
Önlisans |