Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat Öğrenim Adı
2022-2023 Türk Mutfağı- II Türkçe 4 Önlisans
2018-2019 Yemek PişirmeTeknikleri Türkçe 4 Önlisans
2020-2021 Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları Türkçe 3 Önlisans
2018-2019 Soğuk Mutfak Türkçe 4 Önlisans
2018-2019 Mutfak Matematiği Türkçe 3 Lisans
2019-2020 Genel Mutfak Bilgisi Türkçe 3 Önlisans
2019-2020 Mutfak Çeşitleri Türkçe 3 Önlisans
2019-2020 Yöresel Mutfak Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 Tatlı ve Pastaların Hazırlanması Türkçe 4 Önlisans
2019-2020 Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları Türkçe 3 Önlisans
2019-2020 Mutfak Matematiği Türkçe 3 Lisans
2020-2021 Genel Mutfak Bilgisi Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 Gastronomiye Giriş Türkçe 2 Önlisans
2020-2021 Mutfak Çeşitleri Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 Sofrada Görgü Kuralları Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 Menü Planlama Ve Maliyet Analizi Türkçe 3 Önlisans
2020-2021 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 3 Önlisans
2023-2024 Türk Mutfağı- I Türkçe 4 Önlisans
2020-2021 Mutfak Matematiği Türkçe 3 Lisans
2021-2022 Gastronomiye Giriş Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 Gıda Hijyeni Ve Güvenliği Türkçe 3 Önlisans
2021-2022 Mutfak Planlama Ve Organizasyonu Türkçe 3 Önlisans
2021-2022 İçecekler Ve Özellikleri Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 Gastronomi Turizmi Türkçe 3 Önlisans
2021-2022 Menü Planlama Ve Maliyet Analizi Türkçe 3 Önlisans
2021-2022 Servis Ve Görgü Kuralları Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 Gıda Coğrafyası Türkçe 2 Önlisans
2021-2022 Endüstriyel Mutfak Ve Toplu Yemek Üretimi Türkçe 2 Önlisans
2023-2024 Gıda Coğrafyası Türkçe 2 Önlisans
2023-2024 Menü Planlama ve Maliyet Analizi Türkçe 3 Önlisans
2023-2024 İçecekler ve Özellikleri Türkçe 3 Önlisans
2018-2019 Beslenmenin Temel İlkeleri Türkçe 3 Önlisans