Dersler

Türk Mutfağı- II

2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Yemek PişirmeTeknikleri

2018-2019
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Soğuk Mutfak

2018-2019
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Mutfak Matematiği

2018-2019
Türkçe
3 Saat
Lisans

Genel Mutfak Bilgisi

2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Mutfak Çeşitleri

2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Yöresel Mutfak

2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Tatlı ve Pastaların Hazırlanması

2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları

2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Mutfak Matematiği

2019-2020
Türkçe
3 Saat
Lisans

Genel Mutfak Bilgisi

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Gastronomiye Giriş

2020-2021
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Mutfak Çeşitleri

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Sofrada Görgü Kuralları

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Menü Planlama Ve Maliyet Analizi

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Yiyecek İçecek Servisi

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Türk Mutfağı- I

2023-2024
Türkçe
4 Saat
Önlisans

Mutfak Matematiği

2020-2021
Türkçe
3 Saat
Lisans

Gastronomiye Giriş

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Gıda Hijyeni Ve Güvenliği

2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Mutfak Planlama Ve Organizasyonu

2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans

İçecekler Ve Özellikleri

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Gastronomi Turizmi

2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Menü Planlama Ve Maliyet Analizi

2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Servis Ve Görgü Kuralları

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Gıda Coğrafyası

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Endüstriyel Mutfak Ve Toplu Yemek Üretimi

2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Gıda Coğrafyası

2023-2024
Türkçe
2 Saat
Önlisans

Menü Planlama ve Maliyet Analizi

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans

İçecekler ve Özellikleri

2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans

Beslenmenin Temel İlkeleri

2018-2019
Türkçe
3 Saat
Önlisans