Dersler
Türk Mutfağı- II
2022-2023
Türkçe
4 Saat
Önlisans
Yemek PişirmeTeknikleri
2018-2019
Türkçe
4 Saat
Önlisans
Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Soğuk Mutfak
2018-2019
Türkçe
4 Saat
Önlisans
Mutfak Matematiği
2018-2019
Türkçe
3 Saat
Lisans
Genel Mutfak Bilgisi
2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Mutfak Çeşitleri
2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Yöresel Mutfak
2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans
Tatlı ve Pastaların Hazırlanması
2019-2020
Türkçe
4 Saat
Önlisans
Yiyecek İçecek Maliyet Hesaplamaları
2019-2020
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Mutfak Matematiği
2019-2020
Türkçe
3 Saat
Lisans
Genel Mutfak Bilgisi
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Gastronomiye Giriş
2020-2021
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Mutfak Çeşitleri
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Sofrada Görgü Kuralları
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Menü Planlama Ve Maliyet Analizi
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Yiyecek İçecek Servisi
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Türk Mutfağı- I
2023-2024
Türkçe
4 Saat
Önlisans
Mutfak Matematiği
2020-2021
Türkçe
3 Saat
Lisans
Gastronomiye Giriş
2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Gıda Hijyeni Ve Güvenliği
2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Mutfak Planlama Ve Organizasyonu
2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans
İçecekler Ve Özellikleri
2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Gastronomi Turizmi
2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Menü Planlama Ve Maliyet Analizi
2021-2022
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Servis Ve Görgü Kuralları
2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Gıda Coğrafyası
2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Endüstriyel Mutfak Ve Toplu Yemek Üretimi
2021-2022
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Gıda Coğrafyası
2023-2024
Türkçe
2 Saat
Önlisans
Menü Planlama ve Maliyet Analizi
2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans
İçecekler ve Özellikleri
2023-2024
Türkçe
3 Saat
Önlisans
Beslenmenin Temel İlkeleri
2018-2019
Türkçe
3 Saat
Önlisans